Q1. Can your service be used by individual professionals, like lawyers, doctors, etc?

Answer: Yes, of course. More and more people are searching for legal, medical and other professional services online today, and you can have your page on MyOrbit, which will increase your professional visibility. We can help you upload audio/videos/presentations also. The aim is to help you succeed. And it doesn’t matter if you don’t have a website yet because each directory page acts like a mini-website having its own contact form. When a person submits the form on your directory page, we will pass it as an email to you.

Q2. Will my business listing be visible worldwide?

Answer: Yes, your business listing on MyOrbit will be a webpage that will be visible to anyone worldwide, which would include your potential customers, investors, employees, and business partners. And there are sites as part of MyOrbit network that may be focusing on your industry or geography, and we may use them to promote you where applicable.

Q3. From where do the visitors come?

Answer: MyOrbit site network has 50+ websites in different industry sectors and some of them also focus on specific countries, for example, UK Finance, India Real Estate, China Business, US Finance etc. Some visitors come from there as we promote each of our network sites. In addition, we also promote MyOrbit.biz on Google and other reputable sites, which bring ongoing stream of visitors to the site.

Q4. How can I get more visitors to my business listing?

Answer: Currently, we have only one package . Howeever you can easily get more visitors to your business page on our site if you buy a second package, which will enable us to promote your business listing with double effort, and you get the guarantee visitors of two business listings – as simple as that!

Q5. Can any type of business be listed on MyOrbit?

Answer: No. We won’t list the anything that looks like a scam, spam, immoral or unethical. The thumb rule is that if we feel uncomfortable with your business on our website, we won’t list it.

Q6. Is there any discount for non-for-profit organizations or charities?

Answer: Yes, if your business is involved in a charity or not-for-profit social work, we will list your organization for Free – consider it as our donation. Please contact us with your details.

Q7. Can I put images or presentations along with my my listing?

Answer: Yes, you can add images, links to powerpoint or pdf files, or even audio/video. For doing that, please upload the image(s) and presentation(s) on your own webhost and email us the URL for them. We will use these links to get the files on this site. This way, you can update a presentation and upload it on your own webhost -without changing the URL.

Q8. Will you automatically renew the business listing after one year, or will I have to renew it manually?

Answer: No, we will not auto-renew your business listing after one year. We will approach you at least a month before to ask if you want to renew your listing. The choice will be yours.

Q9. Will you share any report about the website traffic received on my business listing page?

Answer. Yes. You will receive a quarterly website traffic report from us. Here is a:  Sample Report

If you want, you can also put your own Google Analytics code on your Business Listing Page, so that you can see the visitor stats and trends as often as you want.

–> Is Your Question Still Not Answered? We want to answer it. Please contact us.

This is the only business directory plus promotion package out there — with a “performance guarantee”. You are welcome to Google search and come back. We are sure about this because we have 100+ websites, and we have tried every possible product and service out there.

And at $99 per year (limited time offer), this is best value online marketing service for any business, especially every small or medium business.

Click here to
Get Listed Now